Logo Norway Grants

Vězením trest nekončí…

Od 23. 10. do 5. 11. Česká televize vysílá náš spot upozorňující na výzvy, kterým čelí (nejen) ženy propuštěné z výkonu trestu při svém návratu do společnosti.

Spot vznikl v rámci projektu Naplnění Bangkok Rules v ČR a natočila ho pro nás režisérka Kateřina Hladíková se svým týmem a s herečkou Kateřinou Beran v roli ženy propuštěné z vězení.

Spotová kampaň je vysílána na všech kanálech ČT s výjimkou ČT:D ve všech časových slotech včetně prime time. Tato možnost se nám naskytla díky tomu, že minulý spot, který jsme natočili se stejnou režisérkou, získal Cenu ČT v rámci Cen Fóra dárců.

Vysílání spotu doprovází kampaň na webových stránkách RUBIKON Centrasociálních sítích. Chceme v ní zdůraznit, že naplnění životní změny je vždy v rukou člověka samotného, ale překážky na cestě jsou často tak velké, že to nestačí. Bez podpory a pomoci i velmi motivovaní lidé selhávají a vrací se zpět do vězení.

#bangkokrules #bangkockapravidla #rubikoncentrum #charitativnispotCT #vezenimtrestnekonci #katerinahladikova #katerinaberan

#fondyEHP či #norskefondy #programlidskaprava

snímek videa Vězením trest nekončí

Nejnovější příspěvky